Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

Peipin Boots

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown Svart: Black Svart: Black
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk og komfortabel boots i brunt skinn med sklisikker gummisåle. Snøring i front og glidelås på siden. Skoen er halvhøy med nett lest og lunt fôr. Praktisk pultab på hælkappe og preget logo på tunge. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk og komfortabel boots i brunt skinn med sklisikker gummisåle. Snøring i front og glidelås på siden. Skoen er halvhøy med nett lest og lunt fôr. Praktisk pultab på hælkappe og preget logo på tunge.

Materialer: Skinn
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7245615

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler