Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SLIM BLK BERMUDA SHORTS

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers sort denimshorts med stretch.Shortsen har et stilrent uttrykk uten slitasje, ton-i-ton detaljer, sorte sømmer, og sort logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: 9.25 OZ stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Les mer

 • Super komfortabel 5-lommers sort denimshorts med stretch.Shortsen har et stilrent uttrykk uten slitasje, ton-i-ton detaljer, sorte sømmer, og sort logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: 9.25 OZ stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 62% bomull, 11% viscose, 25% polyester, 2% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7246584

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.