Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SLIM BERMUDA SHORTS

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
349,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel 5-lommers denim Shorts med stretch. og et super-steinvasket uttrykk med slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, tobaccofargede og blå sømmer, med grå logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: Stretch denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Les mer

 • Komfortabel 5-lommers denim Shorts med stretch. og et super-steinvasket uttrykk med slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, tobaccofargede og blå sømmer, med grå logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: Stretch denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7246574

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.