Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

MASON SHORTS

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire
349,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Shorts med klassisk uttrykk i twillvevet myk kvalitet. Shortsen har elastikk og innvendig snøring i livet, stikklommer i sidene og en passepoilert glidelåslomme bak. Liten logbadge i metall bak på høyre side og lengde ca til midt på låret. Les mer

 • Shorts med klassisk uttrykk i twillvevet myk kvalitet. Shortsen har elastikk og innvendig snøring i livet, stikklommer i sidene og en passepoilert glidelåslomme bak. Liten logbadge i metall bak på høyre side og lengde ca til midt på låret.

  Materialer: 65%polyester,33%viskose,2%elastane
  Fargekode: ENM
  Artikkelnummer: 7246675

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.