Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

JONATHAN SHORTS

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire Hvit: Vanilla Ice Hvit: Vanilla Ice
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk jerseyshorts i kraftig piquekvalitet. Shortsen har stikklommer i front, lite ton i ton broderi på siden, en fuskelomme bak og snøring og elastikk i livet. God passform. Les mer

 • Klassisk jerseyshorts i kraftig piquekvalitet. Shortsen har stikklommer i front, lite ton i ton broderi på siden, en fuskelomme bak og snøring og elastikk i livet. God passform.

  Materialer: 87%bomull, 11%polyester, 2%elastan
  Fargekode: ENM
  Artikkelnummer: 7246674

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke stryk på applikasjon. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.