Gå til innhold
NETS er for tiden ustabil og dette kan påvirke betalingen i vår nettbutikk.
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

CARGO STRETCH BERMUDA

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Grønn: Guc Deep Depths Grønn: Guc Deep Depths Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel lett vasket cargo-shorts med belglommer på sidene. Shortsen har metallogo på lommeklaff og fine kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en trendy silhuett. Materiale: Left-hand Twill med god elastisitet. Les mer

 • Komfortabel lett vasket cargo-shorts med belglommer på sidene. Shortsen har metallogo på lommeklaff og fine kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en trendy silhuett. Materiale: Left-hand Twill med god elastisitet.

  Materialer: 97% bomull, 3% spandex
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7246586

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.