Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Beach Swim Shorts

Velg farge
Brun: Deep Lichen Green Brun: Deep Lichen Green Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire
249,- før 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Badeshorts med snøring i front og strikk i livet. Badeshortsen har brodert logo på venstre ben, sort mesh-foring innvendig og lomme med glidelås bak. Trendy passform med god vidde på sete og benåpning. Lengde til ovenfor kneet. Materiale: Mikro-twill med en myk børstet overflate. Les mer

 • Badeshorts med snøring i front og strikk i livet. Badeshortsen har brodert logo på venstre ben, sort mesh-foring innvendig og lomme med glidelås bak. Trendy passform med god vidde på sete og benåpning. Lengde til ovenfor kneet. Materiale: Mikro-twill med en myk børstet overflate.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: ENM
  Artikkelnummer: 7246614

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.