Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Kolsås jakke

Velg farge
Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty Grå: Vulcan Grå: Vulcan
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Fritidsjakke i lett vannavstøtende materiale med innvendig meshfôr og elastisk regulering i kanten nede og på hetten. Jakken har vertikale glidelåslommer i front, 2 innerlommer med glidelås og erm med innvedig fôr og regulering av vidde. Lufting i rygg for ventilering. Normal passform. Les mer

  • Ikke på lager i Boysbutikker
Mer info

Mer info

Fritidsjakke i lett vannavstøtende materiale med innvendig meshfôr og elastisk regulering i kanten nede og på hetten. Jakken har vertikale glidelåslommer i front, 2 innerlommer med glidelås og erm med innvedig fôr og regulering av vidde. Lufting i rygg for ventilering. Normal passform.

Materialer: 100%polyester
Fargekode: CAE
Artikkelnummer: 7246414

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opp til 3% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler