Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 799,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Ethan Frakk

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire
1 249,- før 2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 799,-

Levering på døren

30 dager returrett

Frakk i klassisk snitt med utagbar vest som er vattert med en lett og myk re-sirkulert padding. Frakken har svart fôr, vertikale stikklommer, en innerlomme og knappes i front med svarte knapper. Splitt bak. Les mer

 • Frakk i klassisk snitt med utagbar vest som er vattert med en lett og myk re-sirkulert padding. Frakken har svart fôr, vertikale stikklommer, en innerlomme og knappes i front med svarte knapper. Splitt bak.

  Materialer: Ytterstoff: 88%polyester, 12%nylon. For: 100%polyester
  Fargekode: ENM
  Artikkelnummer: 7246356

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.