Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

Orleans

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue
349,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Allround fritidssko med overdel i slitesterkt kunstskinn. Skoen har fulldempet såle og snøring for individuell tilpassing med lekker logo bak og på tunge. Pulltab bak. Les mer

Mer info

Mer info

Allround fritidssko med overdel i slitesterkt kunstskinn. Skoen har fulldempet såle og snøring for individuell tilpassing med lekker logo bak og på tunge. Pulltab bak.

Materialer: Imitert skinn
Fargekode: 400
Artikkelnummer: 7245614

Vask og vedlikehold

Tørkes av med fuktig klut

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler