Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Jogge Hettegenser

Velg farge
Grå: IFR Grå: IFR Blå: Mazarine Blue Blå: Mazarine Blue
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Myk og behangelig hettegenser med gode stikklommer og foret hette med snøring og gummitip. Genseren har ett lite tekstprint på brystet og på siden bak. Lett oversized passform. Les mer

 • Myk og behangelig hettegenser med gode stikklommer og foret hette med snøring og gummitip. Genseren har ett lite tekstprint på brystet og på siden bak. Lett oversized passform.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: IFR
  Artikkelnummer: 7246413

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan ikke strykes på trykket. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.