Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

Slim Cord Chino

Velg farge
Grønn: Peat Grønn: Peat
299,- før 999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tidløs chinos bukse i kordfløyel med et lett vasket finish for de fleste anledninger. Plagget har stikklommer foran, passepolierte lommer med knapp bak, ton-i-ton stikninger, metall-logo på høyre baklomme med ton-i-ton stikninger. Dette produktet er plagg-innfarget på en måte som vil få et individuelt og levende uttrykk etter vask og bruk. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben. Trendy silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Myk kordfløyel med høy elastisitet, ready-to-dye. Les mer

Mer info

Mer info

Tidløs chinos bukse i kordfløyel med et lett vasket finish for de fleste anledninger. Plagget har stikklommer foran, passepolierte lommer med knapp bak, ton-i-ton stikninger, metall-logo på høyre baklomme med ton-i-ton stikninger. Dette produktet er plagg-innfarget på en måte som vil få et individuelt og levende uttrykk etter vask og bruk. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben. Trendy silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Myk kordfløyel med høy elastisitet, ready-to-dye.

Materialer: 97% bomull, 3% elastan
Fargekode: C19
Artikkelnummer: 7248239

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler