Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

3 for 2 på alle ordinære sommervarer fra Henry Choice, Mr. Capuchin og Wos Not Wos

Cargo stretch pant

Velg farge
Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe
999,-

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel cargobukse med belglommer på sidene og justerbar benvidde nederst. Buksen har en vevet etikett med logo bak, metallogo på lommeklaff og kontrastdetaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en trendy silhuett. Materiale: Left-hand Twill med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel cargobukse med belglommer på sidene og justerbar benvidde nederst. Buksen har en vevet etikett med logo bak, metallogo på lommeklaff og kontrastdetaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en trendy silhuett. Materiale: Left-hand Twill med god elastisitet.

Materialer: 97% bomull, 3%elastan
Fargekode: I4Y
Artikkelnummer: 7249644

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler