Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

3 for 2 på alle ordinære sommervarer fra Henry Choice, Mr. Capuchin og Wos Not Wos

VÅRT ANSVAR

Miljø, dyrevelferd og samfunnsansvar er viktig for oss i arbeidet med utvikling av klær.

Boys of Europe eies av Voice Norge AS, og i den forbindelse forholder Boys of Europe seg til deres perspektiv på samfunnsansvar.

Samfunnsansvar er en integrert del av Voice Norge AS forretningsstrategi og er grunnleggende for vekst og suksess for selskapet. Vi skal med andre ord, drive forretning på en måte som er økonomisk, sosialt og miljømessig ansvarlig. Dette betyr at vår virksomhet skal drives på en ansvarlig måte som er i samsvar med nasjonal lovgivning og som respekterer, beskytter og fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og internasjonale miljøkrav. Vi vil arbeide for å oppnå denne visjonen ved å fremme samarbeid der det legges vekt på gjensidig respekt, åpenhet og tillit, og hvor det er rom for diskusjon og konstruktiv dialog.

Voice Norge AS ansvarlig innkjøpsstrategi

«Vi har forpliktet oss til å source produkter på en juridisk, etisk og ansvarlig måte – vi ønsker derfor å samarbeide med leverandører som deler vårt engasjement for etisk handel og som vil være med å fremme og forbedre arbeidsforhold i leverandørkjeden.»

Vår ansvarlig innkjøpsstrategi etablerer grunnlaget for samarbeid med våre leverandører og er en grunnleggende del av vår strategi for samfunnsansvar.

Kontaktinformasjon: 

barekraft@voice.no