Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

JEANS TIL ALLE ANLEDNIGNER

Hvem har sagt at man kun kan bruke jeans til hverdags? Her er tre måter du kan bruke jeansen på til hverdag, jobb og fest.

En jeansbukse, denimbukse eller olabukse, et kjært barn har mange navn. Dette er den mest brukte buksen og alle har minst én denimbukse i skapet. Materialet er utrolig slitesterkt og i dag får vi jeans i behagelig stretch-kvalitet. Det er ikke rart denne buksen er populær, og noe av det mest allsidige du kan ha i garderoben.

Boys er kjent for behagelige jeans i god kvalitet, med flere passformer, slik at du lett finner den perfekte jeansen for deg. Prøv vår jeansguide nå.

 

1

HVERDAGS­ANTREKKET

Dette er nok den vanligste kombinasjonen av alle, og noe vi ser daglig. Den er trygg, behagelig og allsidig. Til hverdagsbruk er det meste lov og man kan gå for en lys, mørk eller slitt vask, og passformen kan være ledig eller smal.

2

JOBB­ANTREKKET

Det er ingen grunn til at du ikke kan bruke jeans på jobb. Her hjemme kan man ofte gå for en avslappet stil på kontoret. Du kan fint variere mellom lysere og mørkere jeans som du kombinerer med en skjorte eller en enkel genser.

3

FEST­ANTREKKET

Hvis du går for en mørk jeans med enkle detaljer kan du fint bruke denimbukse på fest. Gå da for en bukse uten vask, enten blå eller sort, og bruk en skjorte med blazer til. Da kan du også gå fra jobb til fest på en-to-tre.

Shop her

Utvalgte jeans

Boysguide

Les mer