Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

VI STYLER SESONGENS JAKKEFAVORITT

Den perfekte jakken du enkelt kan bruke til flere antrekk.

 

Tobias jakke fra Mr. Capuchin er en alsidig og klassisk jakke som kan brukes til flere anledninger. Jakken er en praktisk 3 i en jakke med uttagbar innerjakke i lett materiale med vattering og glidelåslukning, ribkant på krage og ermet og skrå lommer med trykknapp. Ytterjakken har lett børstet overflate, innvendig snøring i livet, 4 gode lommer med klaff og skjult knapp og innvendig hette i kragen. Rett fasong og normal passform. Jakkene brukes hver for seg, eller sammen som en komplett isolerende jakke.

Vi viser deg hvordan du kan bruke den til tre ulike anledninger.

Kombinasjonsjakken

En jakke, tre stiler

1

EN KALD DAG

Bruk alle tre lagene i jakken for å holde på varmen gjennom dagen. Ha en tynn ullgenser under jakken, og et par kule jeans fra Henry Choice. 

SHOP HER
2

TUR I SOLEN

Bruk kun den inneste delen av jakken når du skal gå en tur solen med en kaffekopp i hånden. Den kan enkelt styles med en chino fra Mr. Capuchin og caps fra Upront.

SHOP HER
3

JULEBORD

Tiden har kommet for å kle seg opp. Til julebordet er det perfekt å ha på seg en blazer, skjorte og chinos. Da kan ofte en tykk jakke bli litt mye. Derfor er den ytterste delen av Tobias jakken perfekt til en slik anledning.

SHOP HER
EN JAKKE, TRE STILER

SHOP STILEN

Tobias Jakke GOZ
-70%

Mr. Capuchin

Tobias Jakke

749,- før 2 499,-
Dino Drawstring Pant ID9
-50%

Mr. Capuchin

Dino Drawstring Pant

499,- før 999,-