Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

BOXER GRÅ

Velg farge
Grå: Grey Grå: Grey
249,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™, en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben. Les mer

 • Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™, en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben.

  Materialer: 95 % SoftBoost™ (70 % modal og 30 % bambus lyocell) og 5 % elastan
  Fargekode: 700
  Artikkelnummer: 7237598

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Ikke bruk tøymykner

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.