Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

Boxer

Velg farge
Oransje: Tomato Oransje: Tomato Blå: Blue Blå: Blue Svart: Black Svart: Black
249,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™ som er en en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben. Les mer

 • Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™ som er en en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben.

  Materialer: 95% softboost, 5% elastan (70% modal, 30% bambus lyocell)
  Fargekode: 263
  Artikkelnummer: 7245232

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.