Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

PLUMA JAKKE

Kort lett dunjakke i en kledelig ton i ton kombinasjon av materialer. Jakken er vindtett, vannavstøtende, lukkes foran med glidelås, har halvhøy krage, splitter nederst på mansjett med glidelås, ullstoff på ermer og skulderparti og vertikale dunpaneler på resten av jakken. To skrå frontlommer med omvendt tapet glidelås i front og to innerlommer med glidelås. 90/10 andedun. Les mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Grå: Antarctica Grå: Antarctica
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kort lett dunjakke i en kledelig ton i ton kombinasjon av materialer. Jakken er vindtett, vannavstøtende, lukkes foran med glidelås, har halvhøy krage, splitter nederst på mansjett med glidelås, ullstoff på ermer og skulderparti og vertikale dunpaneler på resten av jakken. To skrå frontlommer med omvendt tapet glidelås i front og to innerlommer med glidelås. 90/10 andedun.

  Materialer: Ytterstoff: 100% polyester fyll: 90% andedun 10% fjær
  Fargekode: EO9
  Artikkelnummer: 7239521

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.