Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

MONTEBELLO JAKKE

Jakke i klassisk quiltet vattering med rib på krage og erm, metall glidelås og badge på venstre erm. Jakken har mykt fleecefôr i ytterlommene og to innerlommer hvorav en med loop for ørepropper. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy
849,- før 1 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vindtett og vannavstøtende kvalitet
 • Jakke i klassisk quiltet vattering med rib på krage og erm, metall glidelås og badge på venstre erm. Jakken har mykt fleecefôr i ytterlommene og to innerlommer hvorav en med loop for ørepropper. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7244579

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.