Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

ROLL POLO GENSER

Finstrikket pologenser i myk viskose blanding med innslag av ull. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Svart: Anthracite Svart: Anthracite
489,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Finstrikket pologenser i myk viskose blanding med innslag av ull. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 50%viskose, 40%nylon, 10%ull
  Fargekode: I8C
  Artikkelnummer: 7244386

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.