Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

HECTOR STRIKKET HETTEGENSER

Vrangstrikket hettegenser i myk bomull med raglanerm. Genseren har fine detaljer inni nakken, ribbestrikket kant rundt hetten og vrangbord nederst og på ermet. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris
349,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • 100% bomull
 • Vrangstrikket hettegenser i myk bomull med raglanerm. Genseren har fine detaljer inni nakken, ribbestrikket kant rundt hetten og vrangbord nederst og på ermet. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7244690

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.