Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

FELPA JAKKE

Sweatcardigan i bombermodell med god passform og ribkant langs krage, nederst og på ermene. Jakken er i strukturmønstret bomullsblanding, har metallglidelås med imitert skinndetalj og glidelåslommer. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Brun: Dune Brun: Dune
629,- før 899,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Sweatcardigan i bombermodell med god passform og ribkant langs krage, nederst og på ermene. Jakken er i strukturmønstret bomullsblanding, har metallglidelås med imitert skinndetalj og glidelåslommer. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 80%bomull, 20%polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7244434

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.