Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

ELEKTRISK HETTEGENSER

Behagelig hettegenser i melert 100% bomull med elektrisk fotoprint og gjennomgående lomme i front. Sweat genseren har dobbel hette med ton i ton snøring, sømdetaljer og vrangbord på ermet og nederst som også har mulighet for justering. Modellen er 173 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Brun: Nomad Brun: Nomad
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Behagelig hettegenser i melert 100% bomull med elektrisk fotoprint og gjennomgående lomme i front. Sweat genseren har dobbel hette med ton i ton snøring, sømdetaljer og vrangbord på ermet og nederst som også har mulighet for justering. Modellen er 173 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ACJ
  Artikkelnummer: 7242222

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.